Samenwerkingsgemeente Alexanderpolder

Het Vervolg (16 tot +/- 23 jaar)

Gezelligheid, genieten en God! Dat zijn de 3 G's die bij elke Vervolgavond aan bod komen... We praten met elkaar over ons geloof en zingen uit de beroemde Opwekkingsbundel. Daarnaast nemen we uitgebreid de tijd om gezellig met elkaar te praten en te borrelen. Onder het genot van wat fris is het elke avond weer gezellig! Door het jaar heen doen we veel leuke activiteiten.

Wanneer?

Eén keer in de twee weken op zondagavond (zie agenda rechts).

Hoe laat?

Welkom vanaf 19:45u, start 20:00u.

Locatie?

Het KC, Hoofdweg 36F in Capelle a/d IJssel

Meer info of vragen?

Mail het bestuur
vervolg@desga.nl


Gezelligheid, genieten en God!

Gezelligheid. Traditiegetrouw gaan we in de winterperiode schaatsen en in dezelfde periode is er ook een Sinterklaas-avond. Ook kan je een filmavond, een gezellige BBQ of een sportdag in ons jaarlijkse programma verwachten.

Genieten. Elke Vervolgavond is er natuurlijk eentje die je niet mag missen, maar bij het kamp aan het begin van ieder jaar moet je echt geweest zijn. Het kamp is altijd een weekend om nooit te vergeten. Sporten, gekke opdrachten en gezelligheid tot in de late uurtjes zijn verzekerd!

God. Samen denken we na over ons geloof in God en willen we vragen aan elkaar stellen. Dat doen we door de Bijbel in te duiken of te praten over een thema. Iedereen krijgt de kans een keer een avond voor te bereiden. Ook zingen en bidden we samen.

Het Vervolg is er voor iedereen van 16 jaar en ouder. 
We komen ongeveer eens in de twee weken bij elkaar op zondagavond en tussendoor zijn er extra activiteiten. Onze locatie? Het KC (Kerkelijk Centrum van de SGA) aan de Hoofdweg 36F in Capelle a/d IJssel. Als je niet weet hoe je hier moet komen, mail ons dan gerust zodat je met iemand mee kunt fietsen/rijden.

Kom je ook en neem je vrienden mee?!Tim Bosman (voorzitter)