Meedoen?

In de SGA is iedereen welkom. Wij zijn blij met nieuwe gasten en leden, want het is mooi als mensen van verschillende achtergrond en cultuur elkaar in een kerkelijke gemeente ontmoeten. Iedereen is waardevol en mag erbij horen. We willen er voor elkaar zijn.

Spreekt dit je aan en wil je verder eens kennis maken of zelfs meedoen, dan kan dat op verschillende manieren.

 

Meedoen om kennis te maken.

Je kunt op zondag een kerkdienst bezoeken, of de uitzending van een kerkdienst online volgen.

Je kunt als gast een bijeenkomst van één of meer van onze kringen bezoeken. Je maakt dan op een ontspannen manier kennis met een kleine groep mensen.

Je kunt ook kennismaken of meedoen met activiteiten van onze Stichting Open Arms in ons wijkcentrum ‘Het Palet’. Bijvoorbeeld met het BijbelCafé, de PaletKring of de Alphacursus.

 

Meedoen als gastlid.

Spreekt de SGA en wat wij geloven je na kennismaking echt aan, dan kun je enige tijd als gastlid meedoen in onze gemeente. Denk je daar over na of wil je daar meer over weten, neem dan contact op.

 

Meedoen als lid van de SGA.

Als je een tijdje met ons hebt meegedaan en je voelt je bij ons thuis, dan nodigen we je van harte uit om lid te worden van de SGA. Want op die manier hoor je er echt bij en ben je persoonlijk betrokken bij het reilen en zeilen van onze gemeente. Waarschijnlijk ben je dan al zo goed thuis in de SGA dat je weet met wie je daarover kunt praten.