Missionair

We hebben een boodschap voor iedereen!

 

‘Missionair’ actief zijn wil zeggen dat we de blijde, Bijbelse boodschap verder uitdragen, de wereld in: dichtbij en veraf! We willen graag zichtbaar, hoorbaar en tastbaar aan onze omgeving laten zien wat die boodschap voor ons leven betekent.

 

Wereldwijd dragen heel veel Christenen die boodschap persoonlijk uit in hun dagelijkse leven: thuis, op het werk, op school, op reis en onder familie, vrienden en bekenden. Ook leden van de SGA doen dat!

 

Maar als gemeente vult de SGA dit ‘missionair’ zijn ook nog op andere terreinen in:

 

Voor het missionaire en diaconale werk in onze eigen wijk ‘Het Lage Land’ in de Alexanderpolder heeft de SGA in 2009 de Stichting Open Arms opgericht en is de SGA in 2023 ook toegetreden tot ‘Rijnmond Mission’.

 

Verder steunen we een tweetal zendingsprojecten:

 

  • Het eerste project is ’dichtbij’, namelijk IFES-Rotterdam (International Fellowship of Evangelical Students) een project van de CGK Deputaten voor de Zending.

 

  • Het tweede project is ‘veraf’, namelijk de plaatselijke kerk te Nqutu in Kwa Zulu Natal, Zuid-Afrika en de Stichting Sizanani die daar werkzaam is. Dit is een project van de NGK Zendingsvereniging.