Eredienst

In de wekelijkse erediensten van de SGA op zondag komen we samen om God te eren, elkaar te ontmoeten en onderwijs te krijgen. Zo willen we als gemeente groeien in de omgang met onze Hemelse Vader, onze Verlosser en met de Geest die in ons woont. In de meeste diensten gaat onze eigen predikant ds. Bas van Zuijlekom voor.

 

Deze diensten worden elke zondag om 11.30 uur gehouden in de Alexanderkerk, Springerstraat 340, 3067CX Rotterdam-Alexanderpolder. Zie voor meer adres- en routeinformatie onder Contact. Maar de gezamenlijke, maandelijkse dienst met de Ichthuskerk wordt om de maand om 9.30 uur gehouden in hun kerkgebouw, van der Hoekplaats 1, Rotterdam.

 

Soms begint de dienst op een andere tijd of komen we bij elkaar op een andere plaats. De actuele tijd en plaats voor de komende dienst(en) is altijd te vinden bij Kerkdiensten.

 

De kerkdiensten worden ook online, live via YouTube uitgezonden; zie Online diensten. Daar zijn ook een paar diensten van de afgelopen weken te vinden.

 

Alle kerkdiensten zijn openbaar, dat wil zeggen dat niet alleen leden, maar ook gasten en andere belangstellenden welkom zijn en zo binnen kunnen lopen. Wilt u als gast of belangstellende graag vooraf meer weten over de gang van zaken tijdens een dienst, lees dan verder bij Hoe verloopt een dienst.