Alphacursus

Een Alphacursus draait om ontmoeten, vragen en ontdekken. Tijdens ongeveer 15 interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt. Je denkt samen na over inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen vragen en ideeën. Je ontdekt altijd iets nieuws en je ontmoet leuke, nieuwe mensen.

 

 

Hoe werkt het? Elke bijeenkomst begint met een lekkere maaltijd: hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Daarna luister je naar een kort, helder verhaal over één van de onderwerpen. Vervolgens is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen in kleine groepen.

Elke bijeenkomst wordt er een ander onderwerp besproken. De bijeenkomsten worden ’s avonds gehouden en duren ongeveer 2½ uur. De cursus wordt afgesloten met een Alpha-dag of een Alpha-weekend.

 

Interesse? Meer concrete en actuele informatie kun je vinden op de website van onze Stichting Open Arms.

Youth-Alpha

Youth-Alpha is een cursus voor jongeren van 16 tot 20 jaar, die samen met anderen van hun leeftijd meer willen ontdekken over het christelijk geloof. De cursus bestaat uit 11 zondagavonden en een weekend.

 

Het gaat bij Youth-Alpha om fun, faith, food and friendship. Elke avond begint met een gezamenlijke maaltijd. Wil jij uitvinden of het christelijk geloof iets voor jou is? Zit je vol met vragen die je graag eens zou willen stellen aan anderen? Kom dan naar de Youth Alpha.

 

Interesse? Meer concrete en actuele informatie kun je vinden op de website van onze Stichting Open Arms.